Seks potezi za koje nikad niste cule

Korišcenje hrane u erotskim igrama je klasika. Novi zaokret bi bio da pretvorite sopstveno telo u seksi bife. Izaberite par svojih omiljenih, erotski inspirativnih, ukusa, poput džema od jagoda i meda ili šlaga i cokoladnog sirupa. Stavite malo, recimo, džema od jagoda na neko mesto koje biste volele da vam liže (zaobilazeci genitalije).

Top 10 stvari koje muškarci obožavaju u seksu!

Prestanite da se pitate kako da mu seks sa vama bude nazaboravan. Evo koje savete treba da ostvarite u praksi kako bi vaš seksualni život stalno doživljavao kulminaciju uživanja i gde ste ćete upravo vi biti njegov najjači afordizijak i konstantna potreba.

Evo zašto su žene sa oblinama sjajne u krevetu

Velike grudi i zanosna zadnjica kojima muškarci mogu da se pozabave nisu jedini razlozi zašto su ove dame seksi, već to što su svesne svog ženstvenog tela. Lepota i seksepil možda nemaju mnogo veze sa veličinom tela, ali itekako imaju sa samopouzdanjem. Da vas podsetimo – žene koje imaju više samopouzdanja (čitajte: žene sa oblinama) su bolje u krevetu.

Početak porno filma

Nekoliko filmova iz pedesetih godina i dalje se smatraju klasikom žanra, kao, na primer, ¨Petit Conte de Noel¨ i ¨La Femme au Portrait¨. U prvom je glavni lik napaljena devojka koja sama provodi novogodišnju noć, sve dok se ne pojavi lično Deda Mraz. On joj poklanja mašinu za zadovoljavanje koja radi na pedale… Drugi film govori o mladom paru koji kupuje magičnu sliku, s koje likovi povremeno oživljavaju i prave različite seksualne vratolomije.

10 Neobičnih saveta za sjajan sex

Nekoliko studija je pokazalo da izlaganje sunčevoj svetlosti kod muškaraca podiže nivo testosterona i da jača libido i želju za seksom.Za to je kriv vitamin D kojeg upijamo putem sunčevih zraka.

Sve prednosti (i mane) seksa u tuš kabini

Seks ispod tuša nije uvek tako seksi. Pronalaženje prave poze, održavanje vlažnosti budući da voda konstantno teče, tera vas da pomislite da je bolje da ste ovu ideju zadržali kao deo mašte. Do sada. Seks ispod tuša može da bude veoma…seksi. U stvari može da bude sjajan, poručuje seks ekspert Lorel Haus.

Kako naći devojku na najlakši način

Osećate se usamljeno ili vam ne ide od ruke zbližavanje sa lepšim polom? Onda je vreme da promenite strategiju, razradite taktiku, opremite se neophodnim znanjem, i krenete u akciju iz koje se ne vraćate bez ratnog plena. U suštini, ma koliko to u današnje vreme delovalo, naći srodnu dušu je sasvim lako, ako obratite pažnju na par stvari…